Citroen va lansa noul C5 în 2008

Producătorul auto francez Citroen va prezenta o nouă versiune a modelului C5 luna viitoare, lansarea fiind programată pentru luna ianuarie a anului 2008, la Bruxelles, potrivit site-ului just-auto.com.

Citroen va lansa noul C5 în 2008 Citroen va lansa noul C5 în 2008
Noua versiune a modelului C5 va folosi platforma PF3 a grupului PSA Peugeot Citroen, folosită pentru actualele modele C5, C6, dar şi Peugeot 407, produse la fabrica din Rennes, Franţa. Conform ziarului german Automobilwoche, noul C5 ar fi valabil atât cu suspensie hidropneumatică, dar şi cu suspensie convenţională cu arcuri din oţel. Citroen a prezentat săptămână trecuta la Frankfurt conceptul C5 Airscape, care, potrivit unor surse, va fi prezent şi la noua versiune.

PSA Peugeot-Citroen a semnat o scrisoare de intenţie pentru extinderea cooperării tehnice cu firma turcă Karsan. Proiectul vizează dezvoltarea de ansamble pentru vehicule utilitare şi de utilitare la unitatea din localitatea Bursa, care vor fi vândute în Turcia şi statele vecine.

Reprezentanţii PSA au menţionat că scrisoarea de intenţie face parte din strategia grupului de a-şi întări poziţia pe pieţele în curs de dezvoltare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.