Cum arată un tur pe circuit alături de Kimi Räikkönen la volanul unui Ferrari F12. VIDEO

Pe scurt, arată ca şi cum Räikkönen ar fi ieşit la o plimbare în parc. Dar te lăsăm pe tine să descoperi mai multe în videoclip şi să ne spui şi nouă ce părere ai.

Cum arată un tur pe circuit alături de Kimi Räikkönen la volanul unui Ferrari F12. VIDEO Cum arată un tur pe circuit alături de Kimi Räikkönen la volanul unui Ferrari F12. VIDEO

Finlandezul Kimi Räikkönen s-a întors la echipa de Formula 1 Ferrari pentru sezonul competiţional 2014, iar asta înseamnă, printre altele, că are acces la circuitul de casă al italienilor (Fiorano), dar şi la câteva maşini destul de interesante. Unul dintre aceste modele este fabulosul F12 Berlinetta, pe care pilotul de Formula 1 l-a încălzit niţel în cadrul unor tururi făcute cu reprezentanţi ai presei auto. Îţi reamintim că sub capota Berlinettei bate inima unui V12 de 6,3 litri care dezvoltă 740 CP. Dar se pare că pentru Kimi Räikkönen e doar o simplă joacă.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.