Dacia Lodgy, acum şi sub siglă Renault. Dar nu în România

Monovolumul Dacia Lodgy va fi vândut, din 2015, sub sigla Renault în India, aşa cum se întâmplă deja cu Duster. Şi, la fel ca în cazul celorlalte modele, Renault Lodgy nu va ajunge pe teritoriul ţării noastre.

Dacia Lodgy, acum şi sub siglă Renault. Dar nu în România Dacia Lodgy, acum şi sub siglă Renault. Dar nu în România

Dacia Lodgy, primul monovolum de serie al producătorului auto din Mioveni, va fi exportat din 2015 şi în India, dar nu cu sigla Dacia, ci cu sigla Renault, potrivit Caradisiac.

Aşa cum se poate vedea şi în singura imagine publicată deocamdată, Lodgy-ul destinat pieţei indiene a primit o vopsea violet care duce cu gândul la un model premium, precum şi o grilă a radiatorului garnisită cu crom.

În cea ce priveşte interiorul, monovolumul rebranduit va putea fi echipat cu tapiţerie din piele, însă configuraţia planşei de bord ar trebui să rămână neschimbată, cu excepţia repoziţionării volanului de pe partea stângă pe partea dreaptă.

Renault Lodgy va fi lansat în India în martie 2015, iar lista de motorizări va include binecunoscutul diesel de 1,5 litri dCi, precum şi o unitate de 1,6 litri pe benzină. Monovolumul cu siglă Renault se vinde deja în Ucraina şi Belarus, dar acolo clienţii nu primesc grila cromată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.