De cât timp are nevoie un Veyron ca să ajungă de la zero la 371 km/h? Mai puţin decât ai crede [VIDEO]

Bugatti Veyron a ieşit din producţie, dar a rămas în mintea multora ca fiind cea mai importantă maşină din ultimii zece ani. Dacă nici acum nu eşti convins de titulatura asta, aruncă o privire peste videoclipul de mai jos. S-ar putea să te răzgândeşti.

De cât timp are nevoie un Veyron ca să ajungă de la zero la 371 km/h? Mai puţin decât ai crede [VIDEO] De cât timp are nevoie un Veyron ca să ajungă de la zero la 371 km/h? Mai puţin decât ai crede [VIDEO]

Toată lumea ştie de Bugatii Veyron şi performanţele sale uluitoare. Sigur, s-ar putea ca unii să spună că „e vechi deja”, dar după ce vezi videoclipul de mai jos, chiar nu contează ce spune lumea.

Pe scurt, un nene accelerează de la zero până la 371 km/h în mai puţin de un minut (45 de secunde, mai exact). Tot nu eşti impresionat? Atunci poate că ar fi timpul să treci în tabăra avioanelor.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.