Deschidere Transalpina 2019. Cel mai spectaculos drum din România a fost redeschis

Şoseaua Transalpina a fost redeschisă începând de astăzi, anunţă CNAIR.

Deschidere Transalpina 2019. Cel mai spectaculos drum din România a fost redeschis Deschidere Transalpina 2019. Cel mai spectaculos drum din România a fost redeschis

Şoseaua Transalpina a fost redeschisă începând de astăzi, anunţă CNAIR.

Decizia deschiderii circulaţiei a fost luată în urma verificării stării drumul de către o comisie mixtă formată din reprezentanţii DRDP Craiova, SDN Târgu-Jiu, SDN Vâlcea, IPJ Gorj şi IPJ Vâlcea.

Astfel, pe DN 67 C, Rânca – Obârşia Lotrului, circulaţia va fi deschisă doar pentru autovehiculele cu masa maximă toatală autorizată de 7,5 tone în intervalul orar 08:00-20:00, cu o viteză maximă de 30 km/ora.

Circulaţia va fi deschisă până la data de 15 octombrie, dar în funcţie de condiţiile meteo CNAIR SA poate restricţiona sau prelungi termenul de închidere a circulaţiei.

Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu au propus, marţi dimineaţa, redeschiderea circulaţiei rutiere pe DN 67C, care leagă judeţele Alba, Vâlcea, Hunedoara şi Gorj pe traseul montan, după ce o comisie a verificat drumul.

„Căderi de pietre vor fi şi atunci când nu e zăpadă şi nu se pot opri, pentru că natura lucrează. Este un risc pe care fiecare trebuie să şi-l asume”, a declarat Sabin Cornoiu, şeful Salvamont Gorj, citat de Mediafax.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.