Doi cetăţeni irakieni încercau să intre ilegal în România. Unde au fost găsiţi de poliţişti

Cei doi au mai menţionat că intenţionau să ajungă în Anglia.

Doi cetăţeni irakieni încercau să intre ilegal în România. Unde au fost găsiţi de poliţişti Doi cetăţeni irakieni încercau să intre ilegal în România. Unde au fost găsiţi de poliţişti

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit ascunşi pe osia semiremorcii unui camion încărcat cu şerveţele, doi cetăţeni irakieni care intenţionau să intre ilegal în România.

Şoferul turc este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, pe numele acestuia fiind dispusă arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

S-a întâmplat pe data de 12.08.2019 în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu. La cercetări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, în vârstă de 17, respectiv 19 de ani. Aceştia au declarat că s-au urcat pe osia semiremorci autocamionului cu sprijinul şoferului, într-o parcare din Turcia, în schimbul sumei de 10.000 de euro fiecare. 

Totodată, cei doi au mai menţionat că intenţionau să ajungă în Anglia.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.