După 68 de ani de serviciu credincios, o maşină legendară iese la pensie

Land Rover Defender este un vehicul care se bucură de multă afecţiune din partea iubitorilor de off-road ...

După 68 de ani de serviciu credincios, o maşină legendară iese la pensie După 68 de ani de serviciu credincios, o maşină legendară iese la pensie

 

Land Rover Defender este un vehicul care se bucură de multă afecţiune din partea iubitorilor de off-road, dar din păcate, în această săptămână, Land Rover face o cotitură bruscă în istoria de 68 de ani şi închide linia de producţie pentru modelul Defender. 

Pentru britanici, Land Rover a devenit un reper de durabilitate şi fiabilitate - un instrument utilizat de către serviciul de poliţie, Garda de Coasta şi forţele armate, dar, de asemenea şi de oameni din diverse clase sociale, de la politicieni, la vedete rock.

Cu toate acestea, după mai bine de 60 de ani, legislaţia în privinţa emisiilor poluante şi siguranţa redusă a clasicului model au dus în cele din urmă la scoaterea din producţie a lui Defender.

Pentru Galerie Foto click aiciDefender era un model cu care Casa Regală a Angliei se plimba în vizitele oficiale, precum şi maşina cu care se deplasa zi de zi regina însăşi, atunci când se afla în vacanţă în Scoţia. 

Land Rover Defender a devenit un autoturism de referinţă în istoria automobilistică şi compania caută deja un înlocuitor pentru acesta, precum conceptul DC100, prezentat în urmă cu câţiva ani.

Pentru Galerie Foto click aici


 

 

 

 

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.