E reală: Dacia Duster pick-up, propunere pentru o utilitară Duster

Pe baza precedentului Logan exista şi o versiune utilitară pick-up, însă, acum singura utilitară din portofoliul Dacia este ”duba” Dokker. Există, însă, cerere pentru un model pick-up, iar firma Romturingia a realizat un prototip pe baza lui Duster.

E reală: Dacia Duster pick-up, propunere pentru o utilitară Duster E reală: Dacia Duster pick-up, propunere pentru o utilitară Duster

Colegii de la Autoindustry ne gratulează cu primele imagini ale unei maşini care are şanse să devină viitorul Duster facelift, deşi nu e realizat de specialiştii Dacia, ci de o firmă românească independentă, Romturingia.

VEZI AICI MAI MULTE IMAGINI CU PROTOTIPUL DUSTER PICK-UP

Firma Romturingia a lucrat în colaborare cu Renault Technologie Roumanie pentru a răspunde solicitărilor venite din partea unor companii, care sunt interesate de un vehicul cu benă bazat pe Duster, pentru transportul unor obiecte voluminoase în condiţii de teren dificile (unde Dokker nu ar putea face faţă).

Nu este prima oară când apare ideea unui Duster pick-up, cei din vest aşteptând de ceva vreme o astfel de versiune, care ar putea da peste cap domeniul pick-up-urilor 4x4 prin raportul între un preţ foarte accesibil şi un caracter util rezonabil.

De altfel, RTR ne-a demonstrat că Duster are un potenţial nebănuit prin proiectul de limuzină ”Duster Birou Mobil”, realizat de o echipă de masteranzi din cadrul Renault Technologie Roumanie.

Aşa încât credem că e doar o chestiune de timp până când vom vedea o variantă Duster pick-up de serie. Voi ce credeţi:

TREBUIE SĂ CONSTRUIASCĂ DACIA O VERSIUNE DUSTER PICK-UP?

Sursa imaginii: autoindustry.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.