Familia AMG GT are un nou membru: Mercedes-AMG GT S Roadster. Răsfăţatul gamei se mândreşte cu 522 de CP - FOTO

Acceleraţia de la 0 la 100 de km / h se face în 3,8 secunde ...

Familia AMG GT are un nou membru: Mercedes-AMG GT S Roadster. Răsfăţatul gamei se mândreşte cu 522 de CP - FOTO Familia AMG GT are un nou membru: Mercedes-AMG GT S Roadster. Răsfăţatul gamei se mândreşte cu 522 de CP - FOTO

Cel mai nou membru al gamei Mercedes-AMG GT se numeşte GT S Roadster şi îşi face loc între AMG GT Roadster şi AMG GT C Roadster.

Foloseşte acelaşi motor V8 de 4.0 litri twin-turboş ca si restul familiei AMG GT, doar că această versiune livreaza 522 de CP şi un cuplu de 670 Nm prin intermediul unei cutii automate DCT cu şapte trepte.

Acceleraţia de la 0 la 100 de km / h se face în 3,8 secunde, care este cu doar 0,1 secunde mai lentă decât GT C Roadster şi cu 0,2 secunde mai rapidă decât GT Roadster. Viteza maximă creşte până la 309 km / h. 

Noul Mercedes-AMG GT S Roadster dispune de mecanism de blocare a diferenţialului spate, suspensia sport cu axe din aluminiu, un sistem de frânare compozit de înaltă performanţă şi o distribuţie a greutăţii de 47-53%.

În interior, noul Roadster este similar cu restul gamei, dar este echipat cu pachetul standard AMG Silver Silver Interior. Opţiunile disponibile sunt AMG Black Piano Lacquer, împreună cu elementele AMG din fibră de carbon, fibră mată din carbon şi fibră de sticlă şi argint, plus pachetul Exclusive Trim.

Mercedes-AMG spune că GT S Roadster "este disponibil la comandă cu livrare imediată" în anumite ţări europene, lansarea sa fiind programată pentru luna iulie.

Maşina va ajunge, de asemenea, la dealerii americani până la sfârşitul anului 2018, preţurile şi alte detalii urmând să apară mai aproape de acea dată.

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.