Ferrari Virtual Race - simulatorul de curse virtual

Experienţele curselor F1 se mută de astăzi în casele amatorilor de adrenalină. Ferrari a lansat pentru fanii întrecerilor de maşini simulatorul online de curse: Ferrari Virtual Race.

Ferrari Virtual Race - simulatorul de curse virtual Ferrari Virtual Race - simulatorul de curse virtual

Să prinzi viteză la bordul unui Ferrari pe pista de întreceri, nu mai este de astăzi doar un vis. Fanii piloţilor Scuderiei Ferrari pot experimenta acum senzaţtii similare celor trăite de adevăraţii profesionişti, cu ajutorul simulatorului de curse proaspăt lansat în toată lumea.

Ferrari Virtual Race oferă atât posibilitatea de a conduce un Ferrari pe legendarul circuit Mugello, cât şi prepararea în Atelier a propriei maşini cu care vrei să concurezi. Trei modele Ferrari de top - 599 GTB Fiorano, 612 Scaglietti şi 430 Scuderia - abia aşteaptă să fie personalizate pentru ca apoi să-şi hrănească cu jăratec căluţii cabraţi şi să pornească în cea mai spectaculoasă cursă virtuală pe care ai trăit-o vreodată. Iar cât de curând, numărul maşinilor disponibile va creşte cu încă trei modele: California, F430 şi F430 Spider.

Nu pierde însă timpul şi aliniază-te la start cu maşinile deja pregătite! Pista de pornire pentru curioşii din România este website-ul www.ferraristore.ro. De aici, simulatorul poate fi descărcat şi activat pe computerul personal prin câţiva paşi simpli:

1. Descarcă Ferrari Virtual Race pe calculatorul tău.
2. Configurează-ţi maşina ideală în Atelier.
3. Salvează-ti configuraţia în My Ferrari.
4. Exportă maşina mult visată din My Ferrari direct în Ferrari Virtual Race.

Grafica este impresionantă, iar sunetele redau cu fidelitate atmosfera senzaţională a curselor de pe adevăratele circuite. Entuziaştii ar trebui să ştie că, în curând, va urma şi o versiune online a simulatorului, aşa încât îşi vor putea pune la încercare talentele de piloţi alături de adversari din lumea întreagă.

Şi pentru că performanţa se premiază, Forza Rossa a pregătit o surpriză pentru pasionatţii care vor prinde viteză pe pistele Ferrari Virtual Race. Aceştia vor primi un discount de 10% pentru orice produs care se găseşte în magazinul Ferrari Store de pe Calea Victoriei nr. 1 - 5. Nu trebuie decât să demonstreze că au testat simulatorul, venind la magazin cu un print screen sau cu o fotografie facută cu telefonul sau cu un aparat foto.

Ferrari Virtual Race poate fi descărcat gratuit de pe www.ferraristore.ro, iar specificaţiile tehnice minime recomandate ale sistemelor de operare sunt:

Sistem de operare: Microsoft Windows XP cu cel putin Service Pack 2 sau Vista cu Service Pack1
DirectX(r) 9.0c (June 2008)
Processor: AMD(r) Athlon 64 3200+ sau Intel Pentium(r)4 3.2GHz sau mai bun
Memorie: 1024 MB RAM
Hard drive: 500 MB spatiu liber
Video card: DirectX 9.0c compatibil si cel putin 256Mb
Sound card: DirectX 9.0c compatibil
DirectX Version 9.0c
Placi video suportate: AGP 8x sau PCI Express
* ATI(r) Radeon(r) X800 sau mai bun
* nVidia(r) GeForce(r) 6600 GT sau mai bun
cel putin Shadermodel 2.0 si Hardware T&L

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.