Fiat 500 Cappellini

Fiat şi Cappelini oferă amatorilor o ediţie specială de 500 de exemplare, înaintea lansării oficiale din 4 iulie a noului automobil de buzunar italian.

Fiat 500 Cappellini Fiat 500 Cappellini
Cu ocazia Târgului Internaţional de Mobilă de la Milano, Fiat oferă, în avanpremieră, posibilitatea rezervării a nu mai puţin de 500 de exemplare din noul Fiat 500, a cărui lansare oficială va avea loc de-abia pe 4 iulie, la Torino. Această ediţie specială, denumită "Opening Edition",  presupune două versiuni, dintre care una eset desenată de Cappellini, un punct de referinţă pentru industria mobilei în Italia.

Chiar în centrul oraşului va fi deschisă o expoziţie specială, "Cappelini Temporary Store", unde punctul principal de atracţie îl va constitui "500 Lounge", locul unde amatorii vor putea comanda unul din cele 500 de exemplare speciale ale noului FIat 500. Versiunea lucrată de Cappellini presupune o vopsea exterioară specială Blue Lightning şi praguri personalizate, în timp ce a doua versiune poate fi recunoscută datorită caroseriei vopsită în Pearl White şi imprimării numărului de ordine al exemplarului în montant. Totodată, clienţilor le va fi gravat numele pe o plăcuţă, în interiorul maşinii.

Fiat 500 are propriul site, vizitat deja de peste un milion de utilizatori, iar comunitatea formată în jurul acestui simbol italian atinge nu mai puţin de 50.000 de fani.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.