Fisichella a lansat Ferrari 458 Italia în România

Ferrari 458 Italia a fost lansat în România, prilej ca pilotul Scuderiei Giancarlo Fisichella să ne arate ce poate acest bolid.

Ferrari 458 Italia se anunţă deja un succes comercial în România, Forza Rossa, importatorul Ferrari, necesitând o suplimentare a maşinilor alocate în acest an pentru piaţa românească. Prin urmare supercar-ul merita o lansare comercială pe măsura vânzărilor, responsabil pentru introducerea bolidului fiind nimeni altul decât Giancarlo Fisichella, pilotul oficial Ferrari F1.

Demonstraţia italianului de la Băneasa Shopping City a durat în jur de 30 de minute şi a dat ocazia mai multor norocoşi să stea în dreapta sa, printre care şi colega noastră Roxana Ciuhulescu. Acest bolid are un preţ de 180.000 de euro şi prrobabil nu foarte mulţi vor avea şansa să urce la bordul său, cu atât mai mult să aibă ca şi şofer un pilot de Formula 1.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.