Ford - Rechemare în service

Ford şi-a anunţat dealerii să oprească livrările anumitor exemplare din seria F din cauza unor probleme la sistemul de injecţie.

Ford - Rechemare în service Ford - Rechemare în service

Potrivit celor de la Blue Oval News, camionetele afectate includ modele precum F250, F350, F450 şi F550 dotate cu noul motor de 6,4 litri Power Stroke şi fabricate între 3 aprilie şi 21 mai. Problema se regăseşte la injectoarele de combustibil de la cilindrii 1, 5 şi 7, acestea putând duce la pierdere de putere şi funcţionare necorespunzătoare a motorului. Purtatorul de cuvânt Ford, Wes Sherwood a declarat că injectoarele în cauză au fost stricate în timpul unor teste la furnizor şi integrate din greşeală în fluxul de aprovizionare. Astfel, o eroare umană de acest fel îi va obliga pe cei de la Ford să repare 3000 de motoare, majoritatea fiind deja rezolvate până să fie livrate, chiar dacă aproximativ 250 de exemplare au fost deja primite de către clienţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.