Ford Transit Custom cargo – informaţii oficiale

După ce a prezentat versiunea de serie a conceptului Ford Tourneo Custom, de la Geneva 2012, Ford ne arată şi versiunea de marfă.

Ford Transit Custom cargo – informaţii oficiale Ford Transit Custom cargo – informaţii oficiale

Ford Transit avea nevoie de o schimbare, iar filiala europeană a producătorului american nu a întârziat prea mult faţă de timpul ce trece în mod curent între generaţiile unei utilitare. După ce la Salonul Auto Geneva 2012 am putut vedea conceptul Ford Transit Custom, iar la puţin timp după aceea, versiunea de serie a acestuia, acum Ford ne prezintă noul său vehicul utilitar.

Transit Custom în versiune cargo păstrează designul maşinii de pasageri. Liniile sunt în continuare fresh, poate chiar atipic de armonioase pentru o maşină destinată unei utilizări exclusiv utilitare. Van-ul are o lungime de 4,96 metri, iar capacitatea de încărcare oferită de spaţiul cargo al acestuia este de 212 metri cubi.

În ciuda tendinţei tot mai accentuate a producătorilor de a îşi globaliza cât mai mult posibil gama, utilitara europeană va face excepţie.Deşi noua strategie Ford de a oferi modelele Fiesta, Focus şi viitorul Mondeo (în SUA, Fusion) pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic funcţionează foarte bine, Transit Custom se va vinde doar pe Bătrânul Continent.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.