Ford Transit Custom cargo – informaţii oficiale

Autor: Gabriel Grosoiu 20 apr. 2012 Știri auto

Ford Transit avea nevoie de o schimbare, iar filiala europeană a producătorului american nu a întârziat prea mult faţă de timpul ce trece în mod curent între generaţiile unei utilitare. După ce la Salonul Auto Geneva 2012 am putut vedea conceptul Ford Transit Custom, iar la puţin timp după aceea, versiunea de serie a acestuia, acum Ford ne prezintă noul său vehicul utilitar.

Transit Custom în versiune cargo păstrează designul maşinii de pasageri. Liniile sunt în continuare fresh, poate chiar atipic de armonioase pentru o maşină destinată unei utilizări exclusiv utilitare. Van-ul are o lungime de 4,96 metri, iar capacitatea de încărcare oferită de spaţiul cargo al acestuia este de 212 metri cubi.

În ciuda tendinţei tot mai accentuate a producătorilor de a îşi globaliza cât mai mult posibil gama, utilitara europeană va face excepţie.Deşi noua strategie Ford de a oferi modelele Fiesta, Focus şi viitorul Mondeo (în SUA, Fusion) pe ambele maluri ale Oceanului Atlantic funcţionează foarte bine, Transit Custom se va vinde doar pe Bătrânul Continent.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide