Garanţie de 10 ani sau 1.000.000 km pentru noul motor diesel Honda 1.6 i-DTEC

În Europa, lansarea noului motor diesel 1.6 i-DTEC pe modelul Honda Civic este însoţită de o ofertă inedită: posibilitatea de a opta pentru un pachet de garanţie extinsă, de 10 ani sau un milion de kilometri. Nu e nici o glumă, însă există nişte condiţii.

Garanţie de 10 ani sau 1.000.000 km pentru noul motor diesel Honda 1.6 i-DTEC Garanţie de 10 ani sau 1.000.000 km pentru noul motor diesel Honda 1.6 i-DTEC

În primul rând, este vorba despre o opţiune extra-cost, care se estimează că va costa în jur de 3.000 de euro. Acest pachet de garanţie extinsă la 10 ani sau 1.000.000 km, oferit în premieră pe dieselul 1.6 i-DTEC de pe Honda Civic, va acoperi motorul, cutia de viteze şi componentele electrice şi electronice ţinând de grupul moto-propulsor.

În al doilea rând, această propunere este valabilă doar pe unele pieţe vestice din Europa, cum ar fi Franţa sau Marea Britanie. Şi este doar o ofertă cu termen limitat, valabilă doar pentru maşinile comandate până la 31 martie.

În România, cei interesaţi nu vor avea parte de o asemenea garanţie, dar e destul de clar că inginerii Honda sunt foarte încrezători în fiabilitatea noului lor propulsor diesel, care se laudă cu un consum mediu de 3,6 litri/100 km şi doar 94 g/km emisii CO2.

Noua versiune Honda Civic 1.6 i-DTEC, de 120 CP, va fi lansată în România în cursul lunii februarie sau cel mai târziu la începutul lui martie, urmând a fi o ofertă mai tentantă decât actualul diesel de 2,2 litri.

În ce priveşte această ofertă de-a dreptul imbatabilă, nu trebuie uitat că ”războiul” a fost pornit de KIA Ceed, care s-a făcut remarcată în Europa prin garanţia de 7 ani sau 150.000 km. Rămâne de văzut dacă Honda va ridica ştacheta şi vom vedea în viitorul apropiat şi alţi producători apelând la astfel de oferte.

Voi ce credeţi:

MERITĂ PLĂTIT ÎN  PLUS PENTRU GARANŢIA DE 10 ANI SAU UN MILION DE KILOMETRI?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.