Honda Civic Typer R by LSD

Honda Civic Type R poate fi comandată şi cu uşi tip fluture, în stilul celor de pe Lamborghini. “Vinovaţii“ pentru această idee sunt inginerii de la LSD.

Honda Civic Typer R by LSD Honda Civic Typer R by LSD

Uşile propuse de cei de la LSD, tip fluture, nu necesită nici o intervenţie mecanică pentru montarea lor, cum ar fi sudarea sau vopsirea zonei de prindere, ele având aceleaşi puncte de fixare ca şi portierele originale. Mai mult decât atât, LSD a obţinut un certificat de securitate din partea organismului german TUV, care atestă atât calitatea, cât şi siguranţa uşilor.

Uşile tip fluture aduc un plus de imagine maşinii japoneze, dând o notă de personalitate întregului design al automobilului. Acestea se pot asambla la sediul firmei LSD sau la orice dealer autorizat.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.