Honda Element - Rechemare în service

Constructorul nipon sfătuieşte posesorii de Element să-şi ţină maşina în garaj până când o vor duce la verificare la cel mai apropiat dealer.

Honda Element - Rechemare în service Honda Element - Rechemare în service

National Highway Traffic Safety Administration a iniţiat o rechemare în service pentru 241 de modele Honda Element cu probleme la suspensia spate. Mai exact, în procesul de fabricaţie a acestora, un brat al suspensiei spate stanga nu a fost bine sudat.

Astfel, există şansa ca întreaga suspensie spate să cedeze afectând şi capacitatea de frânare cu un efect direct de imposibilitate de controlare a maşinii. De altfel producătorul japonez a recomandat posesorilor să ţină maşina în garaj până va fi verificată şi eventual reparată.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.