Iată cum arată maşina care a supravieţuit unei tornade!

Cum e să îţi pierzi totul în urma unei tornade? Acest norocos nu prea ştie... pentru că a reuşit să scape de urgie la volanul maşinii sale! Vedeţi în continuare cum arată o maşină scăpată dintr-o tornadă. Şi care merge pe roţile ei!

După ce, în Japonia, cutremurul urmat de tsunami a măturat pur şi simplu multe maşini, iată că tornadele din America vin să bage spaima în alţi oameni. Însă, aşa cum într-o reclamă ni se arată că poţi scăpa de sfârşitul lumii cu Lamborghini Aventador, iată că şi în realitate unii reuşesc să "păcălească" natura chiar la volanul maşinii.

Este cazul unui norocos din Tuscolossa, Alabama, filmat de un jurnalist de la postul TV WFAA, care pur şi simplu îşi conducea maşina Ford Mustang Convertible, cu o vechime de 15 ani, printre resturile caselor în urma tornadei devastatoare. Orice comentariu este de prisos, imaginile vorbind de la sine.

Masina scapata din tornada, pe rotile ei de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.