Îngheţ şi polei în Capitală, în ultimele 24 ore: Multiple accidente rutiere, soldate cu 13 răniţi

În ultimele 24 de ore, în Bucureşti s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav şi 11 persoane rănite uşor, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Îngheţ şi polei în Capitală, în ultimele 24 ore: Multiple accidente rutiere, soldate cu 13 răniţi Îngheţ şi polei în Capitală, în ultimele 24 ore: Multiple accidente rutiere, soldate cu 13 răniţi

În ultimele 24 de ore, în Bucureşti s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav şi 11 persoane rănite uşor, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat că în ultimele 24 de ore, în Bucureşti s-au produs 11 accidente rutiere, soldate cu două persoane rănite grav şi 11 persoane rănite uşor.

Capitala este sub avertizare cod galben de ploi şi lapoviţă până vineri, la ora 14.00.

Poliţiştii reamintesc că utilizarea anvelopelor de iarnă este obligatorie atunci când se circulă pe drumuri acoperite cu zăpadă, gheaţă sau polei. De asemenea autovehiculele cu greutatea de peste 3,5 tone sau cele de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune trebuie echipate cu dispozitive antiderapante.

Nerespectarea acestor obligaţii se sancţionează cu amendă cuprinsă între 9 şi 20 de puncte, valoarea unui punct amendă fiind de 145 lei. În afară de sancţionarea cu amendă, va fi reţinut certificatul de înmatriculare al autovehiculului, eliberându-se o dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.