Interviu cu cel mai bun mecanic auto din România: „În ritmul acesta, în 10 ani nu vom mai avea cu cine să mai lucrăm!“

Face mecanică de la 16 ani ...

Interviu cu cel mai bun mecanic auto din România: „În ritmul acesta, în 10 ani nu vom mai avea cu cine să mai lucrăm!“ Interviu cu cel mai bun mecanic auto din România: „În ritmul acesta, în 10 ani nu vom mai avea cu cine să mai lucrăm!“

Recorder.ro a făcut un reportaj cu cel mai bun mecanic din România. Îl cheamă Francisc Kasziba, este din Oradea şi face mecanică de la 16 ani. Are propriul atelier în Oradea, unde lucrează cot la cot cu cei nouă angajaţi ai săi. La cei 44 de ani ai săi încă mai are ambiţii profesionale şi lucruri de dovedit. În ultimii ani a participat constant la concursuri dedicate mecanicilor auto şi nu s-a lăsat până nu i-a întrecut pe toţi. În decembrie 2016 a câştigat titlul de mecanicul anului. Francisc aduce în discuţie câteva probleme ale sistemului de învăţământ românesc, şi atrage atenţia că în ritmul în care se mişcă acum e posibil ca peste 10 ani să nu mai avem forţă de muncă.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.