ISTORIA VW Golf în 2 minute, spusă de chinezi. VIDEO

Istoria VW Golf în doar două minute? Desigur. Şi nu spusă oricum, ci într-un clip video foarte bine realizat de către... chinezi. Pentru că, dacă nu ştiaţi, maşina nemţească are o istorie proprie şi îndelungată în Republica Populară Chineză...

ISTORIA VW Golf în 2 minute, spusă de chinezi. VIDEO ISTORIA VW Golf în 2 minute, spusă de chinezi. VIDEO

Chinezii cumpără pe rupte maşini Volkswagen - numai anul trecut vânzările VW în această ţară au depăşit 2.81 milioane de exemplare, o mare parte dintre ele fiind VW Golf! Acest lucru se datorează unei istorii destul de îndelungate a fabricantului german în China, cu o prezenţă iniţială care datează din 1978!

Cu peste 25 de ani de supremaţie a modelului Golf pe o mulţime de pieţe, inclusiv în China, era normal ca şi chinezii să îi sărbătorească cei 40 de ani ai modelului cu un clip video care merită văzut. 

FAW-VW Golf History & Culture 2013 from kaism on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.