Italienii au cu ce se lăuda! Abundenţă de cai putere pe noul SUV Lamborghini Urus [FOTO]

SUV-ul de mari dimensiun (are aproximativ 4.97 de metri lungime şi 1.98 metri)...

Italienii au cu ce se lăuda! Abundenţă de cai putere pe noul SUV Lamborghini Urus [FOTO] Italienii au cu ce se lăuda! Abundenţă de cai putere pe noul SUV Lamborghini Urus [FOTO]

Italienii au cu ce se lauda! Noul motor twin turbo V-8 al SUV-ului Lamborghini Urus va produce 650 CP, a declarat într-un interviu, directorul executiv Stefano Domenicali. 

SUV-ul de mari dimensiun (are aproximativ 4.97 de metri lungime şi 1.98 metri) va fi dezvăluit până la sfarşitul acestui an la fabrica companiei.

GALERIE FOTO

Urus va fi scos la vânzare în Europa în al doilea trimestru al lui 2018, iar vânzările în S.U.A. vor începe în al treilea trimestru al anului viitor, cu un preţ de pornire estimat la 200.000 de dolari.

Motorul va fi disponibil şi în versiune hibridă plug-in la un an după lansarea modelului standard, a spus Domenicali.

El a mai spus că Lamborghini, parte a grupului Volkswagen, intenţionează să construiască 1.000 de SUV-uri anul viitor şi 3.500 de unităţi începând din 2019, iar producţia ar mai putea creşte dacă cererea este mare. Lamborghini a construit anul trecut aproximativ 3.500 de maşini sportive cu două locuri.

Urus va fi construit alături de modele precum Huracan şi Aventador.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.