Kia - reclama cu hamsterii dubla doi

Reclama Anului în industria auto este reinterpretată într-o manieră de cartier, dar la fel de simpatică şi la fel de valabilă pentru sloganul “Un alt mod de a rula”.

Kia a primit în acest an premiul Reclama Anului pe segmentul auto pentru campania Kia Soul "Another way to roll". Simpaticii hamsteri revin acum cu o nouă partitura una mai de cartier în care termenul "a rula" este interpretat în cu totul alt sens decât în prima reclamă. Dar umorul rămâne acelaşi…

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.