Logan în topul celor mai performante 16 autoturisme

Modelul Logan construit în India de grupul Mahindra&Mahindra împreună cu grupul Renault face parte din topul celor mai performante 16 autoturisme care nu sunt comercializate pe piaţa americană, relatează publicaţia BusinessWeek.

Logan în topul celor mai performante 16 autoturisme Logan în topul celor mai performante 16 autoturisme
Chiar dacă intră în categoria celor mai bune autoturisme din afara SUA, modelul Logan realizat de Mahindra şi Renault este încă departe de a fi importat în SUA, notează BusinessWeek. Grupul indian a lansat producţia vehiculelor Logan anul acesta.

Potrivit publicaţiei, modelul Logan din India nu este foarte atractiv, raportat la standardele consumatorilor din SUA, mai ales că maşina are volanul pe partea dreaptă şi un motor de doar 75 cai putere.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.