Lupta biocombustibililor

UE este cu mult în urma SUA în ceea ce priveşte cercetarea şi tehnologia în domeniul biocombustibililor, a declarat Gloria Gaupmann, membră a Asociaţiei Europene pentru Combustibili Biologici (eBIO), citată de Reuters.

Lupta biocombustibililor Lupta biocombustibililor
Uniunea Europeană vrea să crească, până în 2020, consumul de biocombustibili, fiind cu mult în urma SUA în ceea ce priveşte cercetarea şi tehnologia în acest domeniu. Statele Unite alocă anual aproximativ un miliard de dolari pentru cercetare şi dezvoltare în sectorul celei de-a doua generaţii de biocombustibili.

"UE este cu mult în urmă, întrucât investeşte doar 50 de milioane de euro pe an (70,55 milioane de dolari) în acest domeniu", a adăugat Gaupmann.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.