Maserati GranTurismo MC Sport Line Package

Maserati scoate pentru modelul GranTurismo un pachet denumit MC Sport Line, inspirat din conceptul de curse MC Corse, ca soluţie de marketing intermediară până se decid dacă versiunea de circuit va apărea şi pe şosele.

Doar un pachet esteticMaserati GranTurismo MC Corse Concept a fost creat de Maserati Style Center ca o versiune mai sportivă a lui GranTurismo S, destinată doar pentru circuit. S-a zvonit că italienii se gândesc destul de serios să facă şi o eidţie de stradă care să rivalizeze cu modele precum Porsche GT3 RS.

Ei bine, până când factorii de decizie se hotărăsc dacă îl fac sau nu, Maserati se prezintă la Salonul Auto de la Bologna cu un pachet pentru GranTurismo inspirat clar din conceptul mai sus amintit. Acesta se adaugă la lista oricum kilometrică a opţionalelor disponibile pentru GT-ul italian.

Pachetul este format din spoliere frontale şi posterioare din fibră de carbon, praguri noi vopsite în negru mat şi carcase noi ale oglinzilor. Jantele fumurii pe 20 de inchi şi eleronul discret sunt celelalte elemente ale pachetului care pot fi cumpărate. Acest set poate fi comandat la orice reprezentanţă Maserati, dar preţul nu a fost încă înaintat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.