Mazda9 - speculaţii

Deşi dinspre Mazda nu adie absout nici un zvon despre un model mai mare decât Mazda6, cei de la CGI Automotive au imaginat un urmaş al lui Mazda 929 din anii '90, botezat, cum altfel, Mazda9.

Mazda9 - speculaţii Mazda9 - speculaţii
Au trecut aproape două decenii de când Mazda oferea modelul de clasă mare Mazda 929, derivat într-o versiune luxoasă Xedos 9. Oficial, Mazda nu şi-a anunţat intenţia să revină în segmentul berlinelor de clasă mare, iar bursa zvonurilor este foarte tăcută în această privinţă.

Totuşi, cei de la CGI Automotive au realizat o randare pe calculator cu o posibilă Mazda9, ale cărei linii sunt inspirate din Mazda6 şi sportiva RX-8. Maşina are un aspect îndreptat spre noul stil coupe cu patru uşi, iar ledurile nu lipsesc din meniu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.