Mercedes-Benz G500 4x4² şi Ford Raptor, filmate în elementul lor

TopGear a pus pe acelaşi teren de joacă două dintre cele mai dorite offroadere ale momentului şi s-a gândit să ne facă o mică previzualizare video înainte de prezentare materialului.

Mercedes-Benz G500 4x4² şi Ford Raptor, filmate în elementul lor Mercedes-Benz G500 4x4² şi Ford Raptor, filmate în elementul lor

Nici nu ştim cât ar putea asta să se încadreze la „comparativ”, însă cu siguranţă Mercedes-Benz G500 4x4² şi Ford F-150 SVT Raptor merită aduse unul lângă celălalt. Doar aşa poţi să-ţi dai seama cât de mare este G-ul în realitate, şi doar atunci vezi cum se mişcă Raptor când atacă. 

În fine, ai citit suficient de multe despre G500 4x4² şi despre Raptor încât acum nu trebuie decât să te uiţi la acest clip, mult prea scurt pentru cât de mult te acaparează. Tu pe care ţi-ai da banii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.