Mercedes Benz G55 McLaren

Evident, imediat după G55 era de aşteptat termenul AMG. Dar un posesor a dorit să apară McLaren. Iar modificările nu s-au limitat doar la asta.

Mercedes Benz G55 McLarenPosesorul acestui exemplar a fost pesemne destul de nemulţumit de faptul că motorizarea oferită de AMG nu era suficientă pentru a se impune în faţă vecinului posesor de Porsche Cayenne Turbo, asă că a apelat la un mic truc. A schimbat motorul. Cu cel montat pe un Mercedes Benz SLR McLaren. Iar un V8 de 5,5 supraalimentat de 720 CP accelerează acum off-roaderul cu cx de zid până la prima sută de km în doar 4,2 secunde.

Conceptual, modelul se aseamănă acum cu mai vechiul Lamborghini LM002 ce era dotat la vremea lui cu motorul disponibil pe Countach, însă actualul G55 McLaren se impune la orice capitol. Dar unde îl putem admira? Ei bine, în acelaşi loc unde o plăcută de înmatriculare se vinde cu 14,5 milioane de dolari sau unde se va construi un parc de distracţii Ferrari: Abu Dhabi.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.