Mergeţi la vot la alegerile prezidenţiale?

Luăm o pauză de la programul obişnuit pentru a te invita să iei parte la acest sondaj de opinie, legat de alegerile prezidenţiale care se apropie cu paşi repezi şi care au menirea de a schimba macazul în ţara noastră.

Mergeţi la vot la alegerile prezidenţiale? Mergeţi la vot la alegerile prezidenţiale?

Luăm o pauză de la programul obişnuit pentru a te invita să iei parte la acest sondaj de opinie, legat de alegerile prezidenţiale care se apropie cu paşi repezi şi care au menirea de a schimba macazul în ţara noastră. N-o să dureze mult şi n-o să doară, asta putem să îţi promitem. În plus, am vrea să-ţi mulţumim anticipat pentru implicare.

Click aici pentru a fi redirecţionat către sondajul nostru

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.