Momentul ăla în care dai un tanc atât de tare de-a latul încât îl răstorni [VIDEO]

Da, există tancuri care merg suficient de repede încât să faci drift cu ele. Nu, nu este o idee bună deloc să faci drifturi cu ele.

Momentul ăla în care dai un tanc atât de tare de-a latul încât îl răstorni [VIDEO] Momentul ăla în care dai un tanc atât de tare de-a latul încât îl răstorni [VIDEO]

Ceea ce vei vedea în clipul de mai jos este o filmare de la antrenamentele pentru Campionatul Internaţional de Biatlon pentru Tancuri, organizat de cine altcineva decât Rusia. Ca şi în cazul competiţiilor biatlon clasice, scopul este să parcurgi o distanţă (de circa 20 de kilometri, în cazul tancurilor) în cel mai scurt timp posibil, în timp ce loveşti ţinte predefinite.

Asta înseamnă, pe lângă îndemnânarea de a trage cât mai precis la ţintă, şi abilitatea de a manevra un tanc de 41 de tone (cât are modelul rus T-72 din clip) într-un ritm cât mai alert. Oare ce ar putea să meargă prost...?

Viteza maximă a unui T-72 este de 60 de kilometri pe oră, în cazul în care te întrebai. Şi, da, probabil că aici se apropia de maximul admis.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.