Montare parapete axial, tip New Jersey, pe drumurile din România. Adio depăşiri neregulamentare - VIDEO

Se va monta 4000 de metri de astfel de parapet pe raza judeţului Deva.

Montare parapete axial, tip New Jersey, pe drumurile din România. Adio depăşiri neregulamentare - VIDEO Montare parapete axial, tip New Jersey, pe drumurile din România. Adio depăşiri neregulamentare - VIDEO

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a postat un clip video care arată cum se montează parapete axial, tip New Jersey pe DN 66, pe sectorul de drum dintre localităţile Băniţa şi Baru. SDN Deva va  monta 4000 de metri de astfel de parapet.

Postarea a atras atenţia fanilor paginii de Facebook, care au întrebart dacă pe traseu sunt prevăzute şi zone de acces pentru ambulanţe/poliţie/pompieri, şi când vor apărea astfel de separatoare pe toată lungimea centurii Capitalei. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.