Motor Mercedes 1,6 Kompressor

Mercedes caută reducerea poluării și avantajul taxelor aferente cilindreei mici prin folosirea tradiționalului compresor.

Motor Mercedes 1,6 Kompressor Motor Mercedes 1,6 Kompressor
Când te gândești la Mercedes este foarte ciudat să-l asociezi cu un motor de doar 1600 cmc. Cand spui 1,6 litri îți vin în minte termeni precum Logan, Megane sau alte modele dedicate omului de rând. Pe când la Mercedes parcă și un simplu patru în linie este puțin nepotrivit. Dar iată că normele de poluare îi obligă pe cei de la Mercedes să adopte motoare cât mai mici, dar mai eficiente și mai drăguțe cu natura.

Noul propulsor de 1,6 litri se va lansa cel mai probabil în toamna aceasta și va înlocui mai vechiul motor de 1,8 litri dotat cu un compresor, ce dezvolta doar 143 CP, prezenta în poza de început. Noua creație a inginerilor germani va avea 156 CP și urmează să fie montată cel puțin la început pe actualul C-Class, atât sedan cât și break, dar și pe viitorul CLC.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.