Noi motorizări turbo GM

Primul constructor din gama GM care va primi noul propulsor în variantele de putere de 120 şi 140 CP va fi Opel.

Noi motorizări turbo GM Noi motorizări turbo GM
Două noi motoare au fost dezvoltate de curând de General Motors în special pentru piaţa europeană, dar nu numai. Primul propulsor, un 4 cilindri de 1,4 litri supraalimentat de o turbină, dezvoltă 120 sau 140 CP şi un cuplu de 175 şi 200 Nm. Sunt aşteptate reduceri de combustibil de până la 8% comparativ cu un motor de o putere similară, dar aspirat. De asemenea norma de poluare va fi Euro 5, motorul urmând să fie asamblat în Aspern, Austria.

Un al doilea motor, foarte interesant, este un 1,6 litri, tot supraalimentat, dar care merge cu gaz natural comprimat. Cu o putere de 150 CP şi un cuplu de 210 Nm, acesta va fi montat din 2009 pe Opel Zafira, asamblarea se va face în Ungaria.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.