Noul Renault Sandero a apărut într-un clip de prezentare. Ce dotări noi aduce - VIDEO

Este cel mai interesant Sandero.

Noul Renault Sandero a apărut într-un clip de prezentare. Ce dotări noi aduce - VIDEO Noul Renault Sandero a apărut într-un clip de prezentare. Ce dotări noi aduce - VIDEO

Renaul Sandero pentru continentul sud-american a apărut într-un clip de prezentare. Observăm un nou design exterior inspirat de actuala ofertă Renault Megane şi Clio. 

Dincolo de aspectul exterior, versiunea actualizată Renaul Logan primeşte motorizări mai puternice, un sistem infotainment Media Evolution compatibil Android Auto şi Apple Carplay, dar şi o nouă versiune de cutie automată.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.