Număr record de maşini Dacia sparte într-o singură noapte | VIDEO. Hoţii au folosit un dispozitiv primitiv care i-a uluit pe poliţişti

Un număr record de maşini marca Dacia au fost sparte ...

Un număr record de maşini marca Dacia au fost sparte în noaptea de luni spre marţi, 27 spre 28 noiembrie, în oraşul Năvodari. Localnicii vorbesc de peste 50 de autoturisme din care s-au furat casetofoanele sau alte obiecte lăsate în maşină.

Locuitorii din Năvodari susţin, însă, că numărul maşinilor sparte în noaptea de 27 spre 28 noiembrie este cu mult mai mare, depăşind 50, toate fiind marca Dacia, Logan sau Duster. Oamenii mai spun că portierele au fost forţate cu o şurubelniţă. Maşinile, se pare, erau parcate în zona parcului „Ion Dobre” şi zona Peco din Năvodari. Din autoturisme s-au furat casetofoane, documente sau alte obiecte lăsate de şoferi peste noapte.  

„În noaptea de 27 spre 28 noiembrie, mai multe maşini marca Dacia (Logan, Duster) parcate in zona parcului Ion Dobre au fost sparte. Vi se recomanda să nu lăsaţi lucruri de valoare în maşină sau la vedere”, a postat pe Facebook, consilierul local din Năvodari, Costel Aurelian Dumitraşcu.

Una dintre victimele hoţilor, Marian, a postat şi el un comentariu: „Şi eu mi-am găsit maşina dimineaţă cu uşa dreapta faţă întredeschisă, torpedoul deschis şi toate actele din el răvăşite pe scaunul pasagerului. Nu aveam lucruri de valoare în maşină”.

Sursă: Adevarul.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.