O companie românească investeşte în „benzinării“ pentru maşini electrice

„Benzinăriile“ pentru maşini electrice reprezintă o investiţie pe termen lung în România.

O companie românească investeşte în „benzinării“ pentru maşini electrice O companie românească investeşte în „benzinării“ pentru maşini electrice

Producătorul de corpuri de iluminat şi echipament energetic Electromagnetica Bucureşti va începe la mijlocul anului viitor fabricarea unor staţii de alimentare cu energie, pentru dezvoltarea cărora a alocat fonduri în valoare de 100.000 de euro. Pe termen scurt, scopul este eficientizarea fabricării soluţiilor de iluminat cu LED. Pe termen lung însă, compania vizează alimentarea maşinilor electrice.

„Este un produs făcut integral de noi, de la cercetare şi proiectare, la producţie“, spune Eugen Scheuşan, directorul general al Electromagnetica, una dintre cele mai mari companii listate controlate de salariaţi.

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos - VIDEO + GALERIE FOTO

Citeşte şi Dacia a lansat cutia automată Easy-R

Citeşte şi Ce maşini poţi cumpăra în România cu 7000 de euro. GALERIE FOTO

Vânzările de automobile noi cu motoare electrice (categorie care include şi cele cu motorizare hibridă) pe piaţa locală s-au dublat faţă de anul trecut, ajungând la 332 de unităţi în primele nouă luni, potrivit Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Pe acest segment, cea mai mare creştere a fost înregistrată de maşinile integral electrice, ale căror vânzări au ajuns la 22 de unităţi, faţă de trei în perioada similară a anului trecut.

 

Citeşte şi GALERIE FOTO Ştiai de Rodica, GAL sau M.R.? Astea sunt doar câteva dintre maşinile româneşti necunoscute

Citeşte şi GALERIE FOTO. Ce "monştri" militari se produc în România

Află Ce riscă şoferii care nu au CAUCIUCURI DE IARNĂ şi cum procedezi în caz de amendă

Citeşte şi The Rock a primit o maşină de 5 milioane de dolari, însă nu o poate folosi FOTO

Citeşte şi GALERIE FOTO Ce maşini poţi cumpăra în România cu 6000 de euro

Citeşte şi Cauciucuri de iarnă 2015. Cele mai bune mărci şi preţurile la care le poţi găsi în România

Citeşte şi TEST DRIVE: În lupta din clasa medie, Renault are un Talisman norocos - VIDEO + GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.