O nou tehnică de vânzări pentru Mazda3

Criza îi face pe oamenii de vânzări şi mai insistenţi şi creativi. Iată un exemplu de dealer american care încearcă să vândă o Mazda3 pe ritm de hip-hop.

Se spune că nici o metodă de vânzări nu este prea exagerată dacă duce în final la parafarea contractului. Acum nu ştim dacă clienţii de Mazda3 sunt fani ai hip hop-ului, dar un vânzător de maşini din South Carolina încearcă să atragă atenţia prin rap. În locul aceleaşi "plăci" cu inegalabilele avantaje ale maşinii, inventivul om de vânzări îşi vinde produsul în versuri.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.