Oameni şi maşini: Ferrari 250 GT Lusso, monumentul V12 al viitorului

James Chen consideră că Ferrari 250 GT Lusso e o maşină plină de personalitate, ceea ce le lipseşte maşinilor Ferrari de astăzi. Dar mai bine să vedem împreună de ce merită să întâmpini răsăritul de soare cu unul dintre cele mai frumoase Ferrari-uri din istorie.

Ferrari 250 GTO Lusso este considerat de mulţi pasionaţi ca fiind unul dintre cele mai elegante automobile create de Ferrari, ba chiar una dintre cele mai elegante maşini din istoria auto. Pentru că ar fi păcat să stresezi motorul V12 al maşinii în traficul normal, producătorii filmuleţului următor s-au gândit să scoată maşina la plimbare foarte devreme, înainte de răsăritul soarelui, pe şoselele pustii.

Iar rezultatul vă va ţine lipiţi de ecran în următoarele minute, garantăm - şi nu uitaţi să daţi şi sonorul tare!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.