Oameni şi maşini: fiul unui veteran le face o figură frumoasă părinţilor

În weekendul care tocmai a trecut, în Statele Unite ale Americii s-a sărbătorit Ziua Tatălui, iar un american s-a gândit că o maşină ar fi cadoul perfect pentru părinţii săi care sărbătoresc 60 de ani de căsnicie.

Oameni şi maşini: fiul unui veteran le face o figură frumoasă părinţilor Oameni şi maşini: fiul unui veteran le face o figură frumoasă părinţilor

Un american s-a gândit să aducă un strop de tinereţe în viaţa părinţilor săi, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de căsnicie.

După ce s-au căsătorit, părinţii lui Joel Smith au cumpărat un Plymouth Convertible din 1948. Cei doi s-au îndrăgostit de maşină, însă au fost nevoiţi să o vândă după ce tatăl lui Joel a fost recrutat în armată.

Acum, la 60 de ani de la căsătoria părinţilor săi, Joel Smith le-a făcut cadou un Plymouth Convertible din 1948, o maşină care, după spusele lui Smith, nu a fost foarte uşor de găsit. Până la urmă, însă, totul a ieşit perfect, iar bunicul Joe a lăcrimat de fericire când a văzut din nou maşina tinereţii sale.

Întreaga poveste, în clipul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.