Opel Astra OPC - ediţie limitată

Opel a lansat o ediţie limitată a lui Astra OPC, continuându-se astfel linia de succes a modelului sport cu trei uşi.

Opel Astra OPC - ediţie limitată Opel Astra OPC - ediţie limitată
Ediţia specială Nurburgring Edition a lui Astra OPC este bayat[ pe a doua generaţie a şasiului IDSPlus2, folosit şi pentru variantele OPC ale modelelor Vectra şi Zafira. Aspectul agresiv este asigurat de culoarea albă a caroseriei, de dimensiunile mai mult decât generoase ale spoilerelor faţă/spate, dar şi de oglinzile retrovizoare şi montantul B, acoperite cu fibră de carbon.

Pentru a fi în ton cu caroseria, jantele din aliaj uşor sunt vopsite tot în alb, creându-se în acest mod o identitate bine definită a ediţiei speciale Astra OPC. Din punct de vedere al motorizării, Opel Astra OPC Nurburgring Edition este propolsat de un motor de 2,0 litri turbo, care dezvoltă 240 CP. Împreună cu o cutie manuală modificată cu şase rapoarte, propulsorul accelerează maşina de la 0 la 100 de km/h în 6,4 secunde, iar viteza de top este de 244 km/h.

Ediţia specială Opel Astra OPC Nurburgring Edition este un tribut adus clienţilor care au facut posibil ca Astra OPC să fie cel mai bine vândut model sport al noii generaţii de modele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.