Opel va reduce producţia uzinei din Germania unde se produc modelele Insignia şi Zafira

Opel construieşte la uzina din Ruesselsheim modelele Insignia şi Zafira

Opel va reduce producţia uzinei din Germania unde se produc modelele Insignia şi Zafira Opel va reduce producţia uzinei din Germania unde se produc modelele Insignia şi Zafira

Opel va reduce în acest an producţia de la uzina din Ruesselsheim, Germania. 

Opel nu a spus cât de mult va reduce producţia, însă presa germană speculează că producţia va fi redusă la jumătate, la 68.000 de vehicule de la 123.000. 

"Opel ajustează continuu producţia. Dorim să îmbunătăţim în continuare capacitatea de utilizare a instalaţiilor noastre, ceea ce, bineînţeles, este valabil şi pentru Ruesselsheim", a declarat un purtător de cuvânt al Opel, adăugând că firma nu comentează detaliile planurilor sale interne.

Opel construieşte la uzina din Ruesselsheim modelele Insignia şi Zafira.

Vânzările modelului Zafira, în Europa, au scăzut anul trecut cu 39%, până la 29.220, în timp ce clienţii trec la crossover-uri, cum ar fi Grandland X, al căror vânzări au fost crescut anul trecul la 74.299 de unităţi. Grandland X este construit în uzina PSA din Sochaux, Franţa.

Vânzările modelului Insignia au scăzut, de asemenea, cu 6,8%, ajungând la 67.053 de unităţi.

Grupul PSA a achiziţionat anul trecut Opel şi marca sa „sora”, britanică, Vauxhall de la General Motors, într-un acord de 2,6 miliarde de dolari, având ca scop restabilirea rentabilităţii Opel până în 2020.

PSA a înregistrat o creştere de 7,8 la sută a veniturilor trimestriale, amplificată de achiziţia Opel-Vauxhall.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.