Oraşul în care şoferii vor fi monitorizaţi cu drone

Autor: Marius Vișan 18 iul. 2019 Știri auto
Oraşul în care şoferii vor fi monitorizaţi cu drone

Poliţia Metropolitană din Londra va folosi drone pentru monitorizarea traficului de pe străzile din oraş. Sunt vizaţi şoferii care au un comportament agresiv la volan, cum ar fi cei care fac curse ilegale, şi cei care ar putea să-i pună pe ceilalţi în pericol.

Drona va fi folosită între 22 şi 26 iulie, scrie BBC.

Poliţiştii au spus că dispozitivul este destinat în mod special combaterii şoferilor periculoşi, şi nu neapărat pentru a-i prinde pe cei care depăşesc viteza.

Aceasta va transmite informaţii ofiţerilor din zonă, astfel încât să se poată ocupa de suspecţi.

Poliţia a înregistrat 333 de infracţiuni de conducere periculoase în cursul acestui an până în luna mai.

Siwan Hayward, directorul departamentului de Politici si Control al Transportului din Londra, a declarat: „Lucram impreuna cu politia pentru a descuraja conducerea periculoasă, care poate avea consecinte devastatoare si poate afecta comunitatile locale”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide