Oraşul în care şoferii vor fi monitorizaţi cu drone

Drona va fi folosită între 22 şi 26 iulie.

Oraşul în care şoferii vor fi monitorizaţi cu drone Oraşul în care şoferii vor fi monitorizaţi cu drone

Poliţia Metropolitană din Londra va folosi drone pentru monitorizarea traficului de pe străzile din oraş. Sunt vizaţi şoferii care au un comportament agresiv la volan, cum ar fi cei care fac curse ilegale, şi cei care ar putea să-i pună pe ceilalţi în pericol.

Drona va fi folosită între 22 şi 26 iulie, scrie BBC.

Poliţiştii au spus că dispozitivul este destinat în mod special combaterii şoferilor periculoşi, şi nu neapărat pentru a-i prinde pe cei care depăşesc viteza.

Aceasta va transmite informaţii ofiţerilor din zonă, astfel încât să se poată ocupa de suspecţi.

Poliţia a înregistrat 333 de infracţiuni de conducere periculoase în cursul acestui an până în luna mai.

Siwan Hayward, directorul departamentului de Politici si Control al Transportului din Londra, a declarat: "Lucram impreuna cu politia pentru a descuraja conducerea periculoasă, care poate avea consecinte devastatoare si poate afecta comunitatile locale".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.