Porsche 911 facelift

Primele imagini cu faceliftul lui Porsche 911 şi-au făcut "apariţia" pe internet.

Porsche 911 facelift Porsche 911 facelift
Primele poze ale lui Porsche 911 facelift au fost publicate de versiunea online a revistei germane Auto Motor und Sport. Noile blocuri optice Bi+Xenon şi proiectoarele cu tehnologie LED sunt primele elemente ale facelift+ului care ies în evidenţă.

Pe lângă acestea se mai poate observa şi designul spoilerului faţă care a fost redesenat pentru a face loc unor prize de aer mai generoase. Pentru versiunea cabrio a modelului, constructorul german a prevăzut un nou sistem de decapotare.

În privinţa motorizărilor "noul" Porsche 911 va fi propulsat de motor boxer de 3,6 litri care dezvoltă 345 CP, având cu 20 CP mai mult decât actualul propulsor. Varianta de top, în materie de propulsoare, motorul de 3,8 litri va beneficia de 30 CP în plus, puterea totală fiind de 385 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.