Hot  Premieră italiană: Ferrari SA APERTA

Ferrari SA APERTA, sau versiunea cabrio a seriei limitate 599 GTO. Evident şi SA APERTA va fi tot o seie limitată, de aici şi aerul ultra exclusivist al modelului.

Premieră italiană: Ferrari SA APERTA Premieră italiană: Ferrari SA APERTA

Ferrari SA APERTA va fi atracţia principală a standului constructorului din Maranello la salonul de la Paris care ăşi deschide porţile peste câteva zile. SA APERTA se va bucura de o producţie de doar 80 de unităţi, iar modelul se doreşte un tribut adus Pininfarina şi celor 80 de ani împliniţi de casa italiană de design. Evident că toate exemplarele sunt deja vândute. Particula SA din denumirea modelului aduce un omagiu stâlpilor casei de design, Sergio şi Andrea Pininfarina. Creaţia celor doi se identifică pe alocuri cu cele mai mari succese ale constructorului din Maranello.

Un pur roadster cu propulsor V12 care dezvoltă 670 CP. SA APERTA este prevăzut şi cu un soft top firav, util în condiţiile în care vremea chiar se supără. Un alt superlativ Ferrari pe care îl putem doar admira în imagini, mai există posibilitatea unei plimbări până în capitala Franţei pentru a admira bolidul în standul Ferrari. Dar doar atât.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.