Preşedintele României a ales trei maşini din clase diferite (video)

Iohannis a comentat absenţa Daciei

Preşedintele României a ales trei maşini din clase diferite (video) Preşedintele României a ales trei maşini din clase diferite (video)

Vizita şefului statului a durat aproximativ o oră şi jumătate, el fiind însoţit şi de preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihai Daraban. Iohannis s-a arătat interesat de informaţiile primite de la diferiţi dealeri de automobile, i-a întrebat cum merg vânzările şi dacă vin români interesaţi să cumpere, urându-le succes fiecăruia.

Pe parcursul vizitei sale, Iohannis s-a urcat în trei maşini: într-un Ford, într-un Rolls Royce Phantom şi într-un BMW X5. Deşi au fost expuse şi motociclete, acesta nu s-a arătat interest, recunoscând că îi plac mai mult maşinile.

Totodată, şeful statului a criticat lipsa producătorului autohton, Dacia, exprimându-şi dorinţa ca la următoarea ediţie să fie prezent.

IATĂ AICI VIZITA LUI IOHANNIS LA SIAB ŞI CUM A TESTAT MAŞINILE

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.