Prima reclamă Hyundai Veloster

Hyundai a dat publicităţii primul clip promoţional pentru Hyundai Veloster, aratând avantajele soluţiei tehnice cu doar 3 uşi pe lateralele maşinii.

Prima reclamă Hyundai Veloster Prima reclamă Hyundai Veloster

Ideea de bază al acestui clip publicitar este că Hyundai Veloster este prevăzut cu doar trei uşi pe laterale, două pe dreapta şi una pe stânga. Poate că mulţi consideră această soluţie constructivă o struţo-cămilă, dar cu siguranţă "Doamna cu Secera" are o altă părere. Urmăriţi clipul pentru a înţelege despre ce-i vorba. Difuzarea la televiziuni a acestui video-clip a fost interzisă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.