Probleme de fabricaţie pentru McLaren MP4-12C

Livrările celui mai nou supercar McLaren sunt amânate cu două sau chiar trei săptămâni, din cauza nivelului scăzut al calităţii.

Probleme de fabricaţie pentru McLaren MP4-12C Probleme de fabricaţie pentru McLaren MP4-12C

McLaren MP4-12C, primul supercar britanic ce a avut curajul să iasă la înaintare după lunga aşteptare post-F1, trece prim momente mai puţin onorabile. Se pare că proaspeţii clienţi ai maşinii sunt dezamăgiţi de noua lor achiziţie, iar acest lucru nu are legătură cu V8-ul ai cărui 600 CP işi fac datoria în permanenţă, ci este cauzat de probleme destul de serioase cu nivelul calităţii.

Problemele raportate de cei care au avut nororcul să-şi parcheze pană acum un McLaren MP4-12C în gara ţin de asamblarea defectuoasă dar şi de funcţionarea anormală a unor subansamble. Portierele tip-fluture au probleme cu deschiderea, farurile prezintă condens, iar la unele exemplare, bateria se descarcă fără niciun motiv aparent. Din cauza tuturor aceste probleme, livrările lui McLaren MP4-12C vor fi anulate două sau chiar trei săptamâni, spre disperarea celor care abia aşteptau să-l primească.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.