Record la Goodyear

Compania producătoare de anvelope a raportat venituri de 5,2 miliarde de dolari în condiţiile în care vânzările au scăzut în America şi Europa.

Record la Goodyear Record la Goodyear

Vânzările Goodyear pe cel de al doilea trimestru al acestui an au crescut cu 6,5 % faţă de perioada similară a anului trecut. Venitul operaţional obţinut din tranzacţii financiare a crescut tot cu 6,5 procente faţă de perioada similară a anului trecut, ceea ce reprezintă un record pentru Goodyear în ceea ce priveşte creşterea pe acest segment. 

Creşterile au fost posibile datorită: creşterii venitului anual per anvelopă cu 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, tranzacţiilor valutare favorabile, mixului de produs mai bogat. "Creşterea robustă a operaţiunilor noastre internaţionale, în special pe pieţele emergente, au compensat peste aşteptări continua slăbire a pieţei din America de Nord", a declarat Robert J. Keegan, preşedinte şi CEO al Goodyear.

Venitul anulual per anvelopă a crescut continuu în ultimii 5 ani.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.