Hot  Renault - calendar inedit

Renault ştie foarte bine că sexul vinde şi pentru a evidenţia siguranţa modelelor sale realizează un calendar sexy cu "victimele" unor accidente rutiere şi automobilele avariate.

Renault - calendar inedit Renault - calendar inedit

Renault întotdeauna a făcut mare tam-tam cu cât de sigure sunt modelele pe care le produc. Din fericire, nu au devenit plictisitori prin insistenţa cu care o spun, reuşind mereu să o evidenţieze în maniere inedite şi chiar haioase. Dovezi grăitoare sunt testul cu mâncărurile naţionale, cu o ironie fină la adrresa rivalilor, şi acest calendar, foarte inteligent în sublinierea laitmotivului Renault. Acest calendar, nu foarte recent, ce e drept, adresat germanilor, prezintă în manieră lasciv-destructivă modelele care se lăudau cu 5 stele, dar mai bine trageţi voi concluziile...

VEZI AICI CALENDARUL DE 5 STELE EURONCAP RENAULT

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.